Trenker vernieuwt zijn logo voor 2020!

Strakker, moderner ... Zo kunnen we de nieuwe grafische richtlijnen omschrijven van de Farmaceutische Laboratoria Trenker, die het jaar 2020 zijn binnengestapt met een gloednieuw logo!

Enig idee hoe het logo van Trenker eruitzag in 1933 en 1990?

Hier zie je het:

logo trenker 1933In 1933 richtte Rodolphe Henri Trenker het bedrijf op. Het begon met een apotheek, maar die groeide uit tot een laboratorium dat al sinds de jaren 1970 voedingssupplementen en geneesmiddelen ontwikkelt. 

In 1990 nam de derde generatie het roer over en kwam er een nieuw logo. De visuele identiteit evolueerde samen met de designtrends van destijds. Het logo dat we allemaal kennen, vertegenwoordigt de uitstraling van Trenker nu al dertig jaar. 

 


En vandaag?

trenker gebouw bauhausDe jongste twee jaar heeft Trenker kosten noch moeite gespaard om onze activiteit verder uit te bouwen. Er kwam een nieuwe maatschappelijke zetel in Nijvel die veel meer productiecapaciteit biedt.

Met het nieuwe imago willen we ook de kwaliteit en de moderne aanpak van ons laboratorium benadrukken. Onze grafisch ontwerpster liet zich inspireren door de architectuur van ons nieuwe gebouw. Ze zag een treffende gelijkenis met de Bauhaus-beweging, een kunststroming uit het begin van de 20e eeuw die vooral bekend is om haar architecturale parels.

Dezelfde strakke, geometrische en moderne lijnen vinden we terug in ons grafisch charter, dat onder meer gebruikmaakt van de Bauhaus-typografie.

Benieuwd naar ons nieuwe logo?

We onthullen het voor jou in dit filmpje! Veel kijkplezier!

 

Download hier ons nieuwe logo.