Waarom kiezen voor producten van Trenker ?

Het aanbod was nog nooit zo groot in onze maatschappij. Maar hoe kies je dan het juiste product? Dat vraagt de consument zich dag na dag af, vooral wanneer het gaat om gezondheid of welzijn. Daarom leggen de Farmaceutische Laboratoria Trenker je in 10 punten uit welke meerwaarde hun voedingssupplementen bieden.

Waarom kiezen voor producten van Trenker...

 

Kwaliteit
 

Die waarde staat al sinds 1933 met stip op één. Zowel voor zijn voedingssupplementen als voor zijn geneesmiddelen past Trenker dezelfde strikte normen toe (de Good Manufacturing Practices voor de geneesmiddelen en de HACCP-normen, Hazard Analysis - Critical Control Point, voor de voedingssupplementen). Dankzij de afdeling 'Kwaliteitscontrole' werkt Trenker enkel samen met deskundige leveranciers die pas na grondig onderzoek geselecteerd werden. Daarnaast zet het bedrijf volop in op kwaliteitscontrole en een strikte traceerbaarheid. De bedoeling? Producten van bijzonder hoge kwaliteit op de markt brengen.
 

Expertise
 

Al sinds 1933 benutten de Farmaceutische Laboratoria Trenker hun farmaceutische expertise om de meest innovatieve producten te ontwikkelen. In de jaren 80 boorde Trenker de markt van de voedingssupplementen aan, en sindsdien is het bedrijf een echte referentie geworden, vooral op het vlak van gewrichten en haargroei.
Vertrouwen
 

Sinds 1933 stonden al drie generaties met de nodige overtuiging en passie aan het roer van Trenker. Eén voor één zorgden ze ervoor dat het bedrijf zich verder kon ontwikkelen. Hun gedeelde ambitie? Het vertrouwen van de consument behouden door doeltreffende, traceerbare producten te leveren. Trenker brengt immers op elk product een unieke code aan. Op die manier voorkomt het namaak en garandeert het de optimale traceerbaarheid van de verschillende producten.Partnerships met gezondheidsprofessionals
 

Al sinds het prille begin werken de Farmaceutische Laboratoria Trenker nauw samen met talloze gezondheidsprofessionals. Daardoor zijn legitieme ondersteuning en gericht advies verzekerd. Dat principe passen ze in elk land toe. 

Sterke familiewaarden
 

Al drie generaties lang is Trenker een familiebedrijf dat zijn waarden hoog in het vaandel draagt: ethiek, betrouwbaarheid, passie, teamspirit en kwaliteit. Sinds 2004 staat de derde generatie aan het roer, met Rodolphe Trenker als General Manager.

Lokale productie
 

Omdat ze hun Belgische roots trouw willen blijven, vestigden de Farmaceutische Laboratoria Trenker zich in 2017 in Nijvel. Zo investeerde het bedrijf maar liefst 15 miljoen euro in de bouw en inrichting van een nieuwe productie-eenheid van 6.000 m2. Sindsdien werden een twintigtal extra personeelsleden aangeworven, en ook daarmee bewijst het bedrijf zijn engagement ten opzichte van België en de lokale economie.Ecologisch en maatschappelijk engagement
 

Het bedrijf zet sterk in op milieuvriendelijkheid, en dat bewijst ook de nieuwe site, die 100 % groen is (zonder het gebruik van gas of stookolie). Zo leveren 552 zonnepanelen 13,8 % van het elektriciteitsverbruik. Daarnaast moet het ecoteam, dat bestaat uit 11 medewerkers van Trenker, de productieprocessen en het gebruik van grondstoffen optimaliseren.


Verankering in België
 

We zijn er trots op dat we alle productiestappen in België kunnen houden. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct: alles vindt plaats in onze nieuwe fabriek in Nijvel. En dat allemaal dankzij onze Belgische medewerkers.

Hoogtechnologische omgeving
 

Sinds de ingebruikname van de site in Nijvel werd de productiezone uitgerust met nieuwe, hoogtechnologische machines. Daardoor rollen er elke dag 600.000 capsules en meer dan 700 kg tabletten van de band bij de Farmaceutische Laboratoria Trenker. Dat zijn meer dan 100 miljoen capsules en tabletten per jaar! Daarnaast sporen deze machines ook metalen opomhullen ze de tabletten en controleren ze het gewicht. Tot slot worden de tabletten ook gecontroleerd op afbrokkeling, splijting, dikte en hardheid.Menselijkheid
 

Door steeds de nodige middelen in te zetten, heeft de familie Trenker altijd het menselijke aspect kunnen behouden. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit het partnership tussen Trenker en Pink Ribbon. De voorbije twee jaar werden dan ook verschillende projecten opgestart in de strijd tegen borstkanker. Meer informatie hierover lees je in dit artikel.

 

 

Voor meer informatie over onze verschillende assortimenten en producten klik je hier.