Nieuwe look voor Mentalis Stress

Heb je het al gezien?

Mentalis Stress kreeg in mei 2020 een heel nieuwe look! De verpakking is strakker en moderner,  maar de formule bleef identiek en even efficiënt!  

nouveau look mentalis stressDit natuurlijke voedingssupplement op basis van Ashwagandha, liposomaal magnesium, alle vitamines B en Super Oxyde Dismutase (een natuurlijk molecule geëxtraheerd uit een meloenvariëteit) helpt je om stress te beheren en je fysieke en mentale capaciteiten te behouden bij vermoeidheid op het werk of privé1-2-3.

Meer informatie over dit voedingssupplement met bewezen efficiëntie.

In deze tijd van het jaar kampen heel wat studenten met stress. Met al de tonnen leerstof die ze moeten onthouden, de lange uren dat ze zich moeten concentreren, de te korte nachten en de examens slaat de vermoeidheid toe en is de stress moeilijk onder controle te krijgen. Hoe kunnen ze die helse cyclus doorbreken en hun stress in toom houden?  

Enkele tips and tricks tegen stress en vermoeidheid.

 


1Extract van Whitania somnifera L. helpt het lichaam om stress te beheren en draagt bij tot het behoud van de fysieke en mentale capaciteiten bij vermoeidheid.

2Magnesium helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, het behoud van een normale botwerking en van een normale spierfunctie.

3Vitamine B5 draagt bij tot normale intellectuele prestaties.