Mobilityl Max, het nieuwe voedingssupplement voor uw gewrichten*

 

Hebt u altijd graag bewogen? Wie heeft u ooit gezegd dat u dat nu maar moet laten? Mobilityl Max is een natuurlijk voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van soepele gewrichten1.

Om in topvorm te blijven, is het aangeraden uw mobiliteit en autonomie op peil te houden met verschillende activiteiten, zoals uitstapjes met vrienden of familie, reizen of sporten. De bedoeling? Uw spieren verstevigen, zodat uw gewrichten beschermd blijven en u minder risico loopt dat uw gewrichten slijten.

Om dit risico tot een minimum te beperken, is het aangeraden een evenwichtige levensstijl te volgen en uw gewrichten dag na dag te geven wat ze nodig hebben. Zo beweegt u net zoals vroeger, alsof er niets veranderd is. Het voedingssupplement Mobilityl Max helpt u hierbij door de beweeglijkheid van uw gewrichten met 98%2 te verbeteren. 

 

 

 

Alles-in-één voedingssupplement

In deze nieuwe formule verwerken de Farmaceutische Laboratoria Trenker natuurlijke ingrediënten die diep op de gewrichten inwerken en tegelijkertijd zorg dragen voor uw lichamelijke welzijn. In Mobilityl Max wordt kurkuma gecombineerd met drie plantaardige extracten. Deze hebben allemaal een gezond effect op de gewrichten:

  • 588,75 mg extract van Curcuma longa, dat volgens een wetenschappelijke studie uit 20193 de flexibiliteit van de gewrichten aanzienlijk verbetert;
  • 50 mg extract van Boswellia serrata voor comfortabelere gewrichten4;
  • 61,25 mg extract van Kaempferia galanga, dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt voor zijn verschillende gezondheidsvoordelen;
  • 50 mg olie van zwarte peper om ongemakken in de gewrichten te beperken;
  • en 13,2 mg vitamine C voor haar doeltreffende werking op het niveau van het kraakbeen5.


Een volgens de strengste normen uitgewerkte formule

Mobilityl Max is niet alleen een volledig voedingssupplement dat verschillende domeinen op het vlak van de werking van de gewrichten (kraakbeen, beweeglijkheid en flexibiliteit van de gewrichten) gelijktijdig aanpakt. Het supplement beantwoordt ook aan de aanbevelingen uit de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en is ontwikkeld volgens de strengste kwaliteitsnormen van de Farmaceutische Laboratoria Trenker in Nijvel, België.

Dit supplement met een unieke samenstelling is het resultaat van verschillende grondige onderzoeken en vormt dankzij drie grote voordelen een belangrijke toevoeging aan het Mobilityl-assortiment:

 Completer: dit supplement op basis van kurkuma is niet alleen verrijkt met vitamine C, maar ook met drie plantaardige extracten (Boswellia serrata, Kaempferia galanga en olie van zwarte peper).
 

 Doeltreffender: 98%2 beweeglijkere gewrichten.
 

 Eenvoudiger: één tablet per dag volstaat om uw gewrichten in optimale conditie te houden.

Meer informatie op www.mobilitylmax.be


1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Amalraj A. et al., 2019.
3Amalraj A. et al., 2019. Evaluatie gebaseerd op een daling van de CRP.  
4Het extract van Boswellia serrata draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
5Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.