Mobilityl : een nieuwe campagne met... David Goffin!

Mobilityl, het beste van het beste voor mijn gewrichten*

De Laboratoria Trenker innoveren en lanceren hun eerste campagne voor het grote publiek rond hun Mobilityl-product. Het gezicht van deze campagne? David Goffin! Wat onze beroemde Belgische atleet over het product te zeggen heeft:
« Met Mobilityl kies ik voor een natuurlijk en doeltreffend kurkuma. Het beste van het beste voor mijn gewrichten! »

Mobilityl is een voedingssupplement dat 500 mg compleet en biobeschikbaar Curcuma longa-extract (in capsule) bevat voor gewrichten in topvorm! Bepaalde fysieke factoren zoals intens sporten, fysieke arbeid, overgewicht of een vroeger ongeval kunnen een negatieve invloed hebben op de gewrichten. Het is dus absoluut noodzakelijk om uw gewrichten in uw vrije tijd, maar ook tijdens uw huiselijke en professionele activiteiten optimaal en duurzaam te onderhouden.

Een product op basis van kurkuma?

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, en meer bepaald in India, gebruikt omwille van zijn heilzame werking. Verschillende internationale studies hebben het positieve effect ervan op de gewrichten al aangetoond. Mobilityl bevat het hoogwaardige kurkuma-extract BCM-95® dat alle curcuminoïden en essentiële oliën bevat. Het is een wortelconcentraat.

Wat zijn de voordelen?

  • Natuurlijk

Mobilityl bestaat uit 100% puur Curcuma longa L.-extract dat op synergetische wijze de 3 curcuminoïden en de essentiële kurkuma-oliën met elkaar verbindt en toch de aard van de plant respecteert. Daardoor heeft het product een hoge biologische beschikbaarheid.

  • Bewezen doeltreffendheid

Verschillende wetenschappelijke studies bewijzen de doeltreffendheid en tolerantie van Mobilityl. De resultaten tonen aan dat bij 93% van de gebruikers hun mobiliteit is verbeterd**.

  • Zonder bijwerkingen

Ons lichaam verdraagt Mobilityl zeer goed.

  • Zonder chemische emulgator

Deel deze pagina
Cookies stellen ons in staat om onze diensten gemakkelijker aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u specifiek uw toestemming om cookies te gebruiken. Lees meer
Ok