Limited edition : Alline procap in het roze !

De Farmaceutische Laboratoria Trenker, partner sinds 2018, en de organisatie Pink Ribbon ondersteunen de strijd tegen borstkanker.

In België krijgt één op de negen vrouwen in de loop van haar leven borstkanker1. Deze ernstige ziekte is zowel fysiek als mentaal slopend, kan leiden tot een lange strijd tegen de ziekte met een zware behandeling en zware bijwerkingen, zoals haarverlies.

In deze moeilijke strijd bieden de Farmaceutische Laboratoria Trenker ondersteuning met hun voedingssupplement Alline procap. Omwille van zijn samenstelling die een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen combineert, zorgt Alline procap voor het behoud van glanzend en volumineus haar. Deze unieke, complete en gepatenteerde oplossing biedt alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor de haargroei2 en is geschikt voor alle vrouwen die hun haar willen laten glanzen!
De roze Alline procap doos in limited edition

Door het doosje van Alline Procap in een roze kleedje te steken van september tot december 2021, willen de Farmaceutische Laboratoria Trenker de dialoog over borstkanker, preventie, screening en ondersteuning van de patiënt stimuleren.

Wil je meer weten over de organisatie Pink Ribbon?

De organisatie Pink Ribbon strijdt tegen borstkanker, promoot preventie evenals de screening en organiseert samen met haar partners projecten om haar werking onder de aandacht te brengen. Meer informatie.

 

 

 


1Cijfer van de Koning Boudewijnstichting, 2019.
2Zink draagt bij tot de normale synthese van eiwitten (zoals keratine) en het behoud van normaal haar.Beer C. et al. (2014). A Clinical Trial to Investigate the Effect of Cynatine HNS on Hair and Nail Parameters. The Scientific World Journal, Volume 2014.