Het geschikte dieet na de feesten?

vrouw-detox-voedingssupplement-positieve ingesteldheid Hebben de eindejaarsfeesten hun sporen nagelaten op de weegschaal? Blijf dan niet bij de pakken zitten en maak komaf met de extra kilootjes. Ga voluit bewegen om zo veel mogelijk calorieën te verbranden en kies voor een evenwichtige voeding. Om de eerste dagen dieet wat aangenamer te maken, kan je de inspanningen om af te vallen combineren met Camellia sinensis in de vorm van thee. 

Gedaan met zondigen, tijd voor ontgifting 

Wat staat er de komende weken op het menu? Veel water, vezelrijke voeding, natuuryoghurt, vers fruit en verse groenten (rauw, gekookt, in soep of slaatjes enz.), gevogelte, vis ... maar geen alcohol. Het doel? Gifstoffen uitdrijven, je verteringsstelsel stimuleren en een slankere lijn krijgen. Een voedingssupplement op basis van gestandaardiseerd Camellia sinensis-extract kan de wijzer van de weegschaal mee omlaag helpen. Een voorbeeld van zo'n supplement is Exilis. Elk tablet bevat 400 mg Camellia sinensis-extract (het equivalent van 4 kopjes groene of zwarte thee). 

Waarom thee? 

Thee wordt al duizenden jaren gedronken in China, vooral omwille van zijn heilzame eigenschappen. Thee bevat interessante bestanddelen als cafeïne en theaflavines (polyfenolen met antioxiderende eigenschappen). Het wordt doorgaans gedronken ter ondersteuning van de gewichtsafname, in combinatie met een gepast dieet. Het is dan ook belangrijk om regelmatig thee te drinken, met het oog op een duurzaam effect.  

Het ritueel na de feesten 

Een regelmatige en langdurige consumptie van thee in de vorm van gestandaardiseerd Camellia sinensis-extract (1 tablet ‘s morgens of in de vroege namiddag, in te nemen met een glas water), in combinatie met een duurzaam en evenwichtig eetpatroon en voldoende beweging (fitnessen, fietsen, wandelen, joggen, zwemmen enz.). Er gaat niets boven het gevoel in vorm te raken en de controle over je lijn te heroveren! 

Zin om de sporen van de eindejaarsfeesten snel en voorgoed uit te wissen? Denk dan aan de heilzame invloed van thee. Beschikbaar in de vorm van een voedingssupplementen met Exilis