Nieuws

Welkom op de blog van de Farmaceutische Laboratoria Trenker!

Ontdek tal van “tips en tricks”  om uw welzijn elke dag te verbeteren. Elke maand worden verschillende thema's belicht. We brengen ook nieuws uit ons laboratorium in België. Veel leesplezier!


Welke signalen wijzen op een magnesiumtekort?

18/02/2020

Herkenbare symptomen van een magnesiumtekort zijn o.m. vermoeidheid, prikkelbaarheid en een verstoorde slaap. Vrouwen hebben er vaker last van dan mannen. Een voedingssupplement op basis van magnesiumzout kan een beperkte opname van magnesium uit voeding aanvullen.

Leer meer


Trenker vernieuwt zijn logo voor 2020!

06/02/2020

Strakker, moderner ... Zo kunnen we de nieuwe grafische richtlijnen omschrijven van de Farmaceutische Laboratoria Trenker, die het jaar 2020 zijn binnengestapt met een gloednieuw logo!

Leer meer


Arab Health 2020

22/01/2020

Trenker zal aanwezig zijn op de Arab Health-tentoonstelling van 27 tot 30 januari in Dubai. Zul je er ook zijn? Kom ons bezoeken op stand Z1H38. 

Leer meer


Het geschikte dieet na de feesten?

20/01/2020

Thee of Camellia sinensis bevat bestanddelen als cafeïne en theoflavines die bijzonder interessant zijn ter ondersteuning van gewichtsverlies, in combinatie met een gezonde en evenwichtige voeding. Ideaal om te ontgiften, zonder aan energie in te boeten.

Leer meer


Hoe voorkom je stress?

03/12/2019

Talloze studenten kampen in deze periode van het jaar met stress. Stapels leerstof om te blokken, je urenlang moeten concentreren, korte nachten en … examens. Vermoeidheid, angst en stress lijken haast onvermijdelijk. Hoe kom je een helse examenperiode zonder kleerscheuren door en overwin je stress? 

Leer meer


Ondertekening van een distributiecontract in China!

26/11/2019

Trenker ondertekende vorige week een distributieovereenkomst met Lotus International tijdens de prinselijke missie in Shanghai!

Leer meer


Hoe kan je een dipje op een natuurlijke manier tegengaan?

18/11/2019

Het is niet ongewoon dat de laatste maanden van het jaar en het bijhorende gebrek aan licht een gevoel van heimwee teweegbrengen. Neerslachtigheid, melancholie, lusteloosheid, sombere gevoelens en stemmingswisselingen steken dagelijks de kop op. Om te vermijden dat de mistroostige buien zich opstapelen, is het raadzaam om niet bij de pakken te blijven neerzitten. Er bestaan namelijk heel wat natuurlijke middeltjes die je kunnen helpen.

Leer meer


Hoe gaat u winterkwaaltjes tegen

14/10/2019

Zodra het kwik daalt, steken de eerste winterkwaaltjes de kop op. Groot en klein zien zich verplicht om bij de dokter langs te gaan. Keelpijn, oorontsteking, verstopte neus, loopneus … Hoe pakt u deze vervelende symptomen het beste aan, zodat u zich niet afwezig moet melden op school of op het werk?

Leer meer


Haren in topvorm? Vergeet de vitamines, mineralen en keratine niet !

19/08/2019

Een alomgekend fenomeen in de badkamer: de herfst doet zijn intrede, bladeren vallen, en daarbij ook een deel van ons haar. Het is een feit: bij de seizoenswisseling verliest ons haar aan vitaliteit en valt het makkelijker uit. Dit natuurlijk fenomeen hangt samen met stress, vermoeidheid, de slechte invloed van zonnestralen, enz.

Leer meer


Alles over de heilzame werking van kurkum

05/06/2019

In Azië, en dan vooral in India, kent men al meer dan 2000 jaar de vele goede eigenschappen van het extract van de wortel van kurkuma (Curcuma longa L.). Uit heel wat internationale studies blijkt dat kurkuma op heel wat vlakken erg doeltreffend is, bijvoorbeeld voor de werking van de gewrichten.

Leer meer

Cookies stellen ons in staat om onze diensten gemakkelijker aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u specifiek uw toestemming om cookies te gebruiken. Lees meer
Ok