Nieuws

Welkom op de blog van de Farmaceutische Laboratoria Trenker!

Ontdek tal van “tips en tricks”  om uw welzijn elke dag te verbeteren. Elke maand worden verschillende thema's belicht. We brengen ook nieuws uit ons laboratorium in België. Veel leesplezier!


De Farmaceutische Laboratoria Trenker steunen Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker

09/10/2020

Sinds 2018 zetten de Farmaceutische Laboratoria Trenker zich in voor het goede doel door tal van projecten op touw te zetten samen met Pink Ribbon, een wereldwijd erkende organisatie die tegen borstkanker strijdt.

Leer meer


De must haves voor onze huid

07/10/2020

Met de wisseling van het seizoen verdient de huid onze aandacht. Droog, vet, gemengd, jong of minder jong, de huid heeft essentiële behoeften. Ontdek nu al onze tips om te genieten van een stralende teint.

Leer meer


Mobilityl Max, het nieuwe voedingssupplement voor uw gewrichten*

16/09/2020

Hebt u altijd graag bewogen? Wie heeft u ooit gezegd dat u dat nu maar moet laten? Mobilityl Max is een natuurlijk voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van soepele gewrichten*.

Leer meer


Limited edition : Alline Procap in het roze !

02/09/2020

Door het doosje van Alline Procap in een roze kleedje te steken van september tot december 2020, willen de Farmaceutische Laboratoria Trenker de dialoog over borstkanker, preventie, screening en ondersteuning van de patiënt stimuleren.

Leer meer


Trenker, een indrukwekkende multitasker

29/07/2020

Het gebouw bevat immers twee aparte productiezones: een voor de productie van geneesmiddelen en een voor de productie van voedingssupplementen.

Leer meer


Darmproblemen: laat ze thuis!

03/07/2020

Zomer, reizen en vakantie in het buitenland gaan vaak samen met darmproblemen. Of het nu gaat om diarree, turista, constipatie, krampen of een opgezwollen buik, ze kunnen het je tijdens de vakantie flink lastig maken en je plezier vergallen.

Leer meer


Wat doet Trenker voor het milieu?

18/06/2020

Van bij het ontwerp van zijn nieuwe gebouw trok Trenker resoluut de milieuvriendelijke kaart. Vandaag zie je die milieureflex overal in het bedrijf. Met zijn ecoteam biedt Trenker iedereen de kans om in zijn dagdagelijkse activiteiten oog te hebben voor het milieu, een uitzondering in de industriële sector.

Leer meer


Examens? Een hulpmiddel voor het geheugen!

08/06/2020

De examenperiode is stresserend, erg belastend en vermoeiend voor het lichaam en het geheugen. Een natuurlijk voedingssupplement op basis van Gingko biloba, Panax ginseng en antioxidanten geeft het geheugen en concentratievermogen een ware boost.

Leer meer


Join our marketing/communication team

04/06/2020

Wil je lid worden van ons geweldige marketing- en communicatieteam? We zijn actief op zoek naar een Junior Product Manager, een Product Manager en een Digital & Content Officer.

Leer meer


Nieuwe look voor Mentalis Stress

28/05/2020

Heb je het al gezien? Mentalis Stress kreeg in mei 2020 een heel nieuwe look! De verpakking is strakker en moderner,  maar de formule bleef identiek en even efficiënt!  

Leer meer

Cookies stellen ons in staat om onze diensten gemakkelijker aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u specifiek uw toestemming om cookies te gebruiken. Lees meer
Ok