Nieuws

Welkom op de blog van de Farmaceutische Laboratoria Trenker!

Ontdek tal van “tips en tricks”  om uw welzijn elke dag te verbeteren. Elke maand worden verschillende thema's belicht. We brengen ook nieuws uit ons laboratorium in België. Veel leesplezier!


Trenker, een indrukwekkende multitasker

29/07/2020

Het gebouw bevat immers twee aparte productiezones: een voor de productie van geneesmiddelen en een voor de productie van voedingssupplementen.

Leer meer


Darmproblemen: laat ze thuis!

03/07/2020

Zomer, reizen en vakantie in het buitenland gaan vaak samen met darmproblemen. Of het nu gaat om diarree, turista, constipatie, krampen of een opgezwollen buik, ze kunnen het je tijdens de vakantie flink lastig maken en je plezier vergallen.

Leer meer


Wat doet Trenker voor het milieu?

18/06/2020

Van bij het ontwerp van zijn nieuwe gebouw trok Trenker resoluut de milieuvriendelijke kaart. Vandaag zie je die milieureflex overal in het bedrijf. Met zijn ecoteam biedt Trenker iedereen de kans om in zijn dagdagelijkse activiteiten oog te hebben voor het milieu, een uitzondering in de industriële sector.

Leer meer


Examens? Een hulpmiddel voor het geheugen!

08/06/2020

De examenperiode is stresserend, erg belastend en vermoeiend voor het lichaam en het geheugen. Een natuurlijk voedingssupplement op basis van Gingko biloba, Panax ginseng en antioxidanten geeft het geheugen en concentratievermogen een ware boost.

Leer meer


Join our marketing/communication team

04/06/2020

Wil je lid worden van ons geweldige marketing- en communicatieteam? We zijn actief op zoek naar een Junior Product Manager, een Product Manager en een Digital & Content Officer.

Leer meer


Nieuwe look voor Mentalis Stress

28/05/2020

Heb je het al gezien? Mentalis Stress kreeg in mei 2020 een heel nieuwe look! De verpakking is strakker en moderner,  maar de formule bleef identiek en even efficiënt!  

Leer meer


België op de exportmarkt

14/05/2020

In 2017 kozen de Farmaceutische Laboratoria Trenker voor een gestructureerde exportstrategie. We zijn aanwezig in vijftien landen en breiden ons kwalitatieve aanbod van producten en diensten uit binnen prioritaire segmenten zoals joint care, haargroei en darmcomfort.

Leer meer


Darmflora en vitamine D: bescherm je immuniteit

27/04/2020

Door in onze dagelijkse behoefte aan mineralen en vitamines D, E en C te voorzien en door het evenwicht van de micro-organismen in onze darmflora te bewaren (melkzuurbacteriën, bifidobacteriën …), creëren we de omgeving die ons immuunsysteem nodig heeft om optimaal te functioneren.

Leer meer


Heeft het immuunsysteem vitamine C nodig?

10/04/2020

Vitamine C is noodzakelijk voor een goede werking van het immuunsysteem. Wanneer de dagelijkse inname via voeding niet volstaat, is het raadzaam om een voedingssupplement op basis van vitamine C te nemen. Zo kan het lichaam zich beter verdedigen tegen bedreigende micro-organismen waaronder virussen of bacteriën.

Leer meer


Voedingssupplementen van hoge kwaliteit

09/04/2020

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn al sinds de jaren 80 pioniers in de productie van voedingssupplementen in België en gelden vandaag als specialist op het vlak van voedingssupplementen van de beste kwaliteit. Tijdens de productie, die in twee aparte zones gebeurt, wordt de regelgeving strikt nageleefd. De producten zijn dan ook aan een sterke opmars bezig.

Leer meer

Cookies stellen ons in staat om onze diensten gemakkelijker aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u specifiek uw toestemming om cookies te gebruiken. Lees meer
Ok