Ondertekening van een distributiecontract

Het verspreiden van voedingssupplementen in het Koninkrijk Marokko is nu officieel voor Trenker Pharmaceutical Laboratories.

Al meer dan twintig jaar actief in Marokko dankzij de distributie van grondstoffen aan de Marokkaanse farmaceutische leider "Sothema", zijn Trenker Laboratories en HM Diffusion trots om een overeenkomst te tekenen voor de distributie van verschillende voedingssupplementen in gebieden van gezamenlijke en capillaire zorg.

Deze prinselijke missie plaatsvond van 24 tot 30 november 2018 met prinses Astrid in Marokko.

De laatste prinselijke missie in juni 2018 was ook een gelegenheid voor Trenker Laboratories om een ​​distributieovereenkomst te ondertekenen met de onderneming Celsius in Ecuador en Uruguay.

De Farmaceutische Laboratoria Trenker willen een internationale referentie worden in de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige en innoverende oplossingen. Deze paar dagen in Noord-Afrika en Latijns-Amerika waren een gelegenheid om de sterke punten van Trenker Laboratories te benadrukken die ook openstaan ​​voor andere prospectie markten.

Deel deze pagina
Cookies stellen ons in staat om onze diensten gemakkelijker aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u specifiek uw toestemming om cookies te gebruiken. Lees meer
Ok